| 20 gru 2025 | 8:00 - 10:15 (3) | Podstawy biochemii | Diet i plan żyw 2025 POD | dr n. biolog. Agnieszka Lechowicz | 216 A | (brak wartości) | |
| 20 gru 2025 | 10:30 - 12:45 (3) | Podstawy dietetyki | Diet i plan żyw 2025 POD | dr n. biolog. Agnieszka Lechowicz | 216 A | (brak wartości) | |
| 20 gru 2025 | 13:00 - 15:15 (3) | Przechowalnictwo żywności | Diet i plan żyw 2025 POD | dr Ewa Ołubiec-Opatowska | 306 A | (brak wartości) | |
| 20 gru 2025 | 15:30 - 17:45 (3) | Przechowalnictwo żywności | Diet i plan żyw 2025 POD | dr Ewa Ołubiec-Opatowska | 306 A | (brak wartości) | |
| 21 gru 2025 | 9:00 - 12:00 (4) | Technologia produkcji potraw | Diet i plan żyw 2025 POD | dr inż. Anna Wrzochal | | (brak wartości) | |
| 21 gru 2025 | 13:15 - 15:30 (3) | Podstawy nauki o żywieniu | Diet i plan żyw 2025 POD | magister Piotr Opatowski | 407 A | (brak wartości) | |
| 21 gru 2025 | 15:45 - 18:00 (3) | Podstawy nauki o żywieniu | Diet i plan żyw 2025 POD | magister Piotr Opatowski | 407 A | (brak wartości) | |